2010-ben meghívást kaptunk a 8. Firenzei Kortársművészeti Biennáléra. Az interneten találtak rá a munkáinkra. A meghívásnak eleget tettünk és 60 ország 600 művésze közül mi képviseltük hazánkat.
Nagy méretű, különböző eljárással készült tűzzománc faliképeket mutattunk be. Ezt a műfajt ugyancsak egyedüliként tőlünk láthatta a nagyérdemű közönség.
Gyűrt lemezekből, rekeszzománc és festőzománc eljárással készült munkákat mutattunk be. Mivel mind a ketten visszanyúlunk ősi gyökereinkhez, sokat tudtunk beszélni az érdeklődőknek Magyarországról, történetéről, ősi írásbeliségéről,  s arról, milyen ősi kultúra hordozói vagyunk.
A modernebb hangvételű munkákra is nyitott volt a látogatók zöme.
Azt hiszem, betette a tűzzománc munkáink által lábát a biennálé kortárs képzőművészeti műfajai közé.
A biennáléval azonos időben Kerekes Erzsébet és Ács Mária, akik akkor a magyar közösség titkára és elnöke voltak, ugyancsak rendeztek egy önálló kiállítást munkáinkból.
Jó lenne tanítani mindenhol az iskolákban ezt a csodálatos művészeti eljárást kül-és belföldön, hisz egyik legkiválóbb nemzeti kincsünk, a magyar korona ugyancsak tűzzománc l remekművek által üzen a mai kor emberének.